keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

KooKoo asetti tavoitteensa aivan oikein

Kookoon Mestis-joukkueen kausi päättyi tiukan taistelun jälkeen divarin neljänteen sijaan. Tavoite jäi saavuttamatta ja varmasti seuran puuhamiesten pettymys oli suuri. Taloudellekin olisi tehnyt hyvää jokunen lisäpeli. Muutama pettynyt "tosifani" purki sitten tuntojaan mm. Kouvolan Sanomien roskajulkaisussa Napakoissa eli huuteli nimettömänä ns. puskista. Toivottavasti hävetti edes jälkeen- tai selvinpäin.

Kookoo yritti tosissaan ja talouskin jäi ilmeisesti plussalle mikä on nykyään tappioita tekevien urheiluseurojen keskuudessa kaiketi jo harvinaista. Uusia pelaajia tuli sisään pitkin kautta ja jopa Juhani "Tami" Tamminen manattiin apuun. Tammisen rooli jäi kuitenkin meille sivusta seuraajille melkoisen vieraaksi. Yhden raviradalla järjestetyn rahankeruutapahtuman toki huomasin. Tammisen roolista olisi ehkä hyvä kertoa enemmän myös uskollisille faneille eli osarahoittajille.

Tavoitteensa Kookoo asetti täysin oikein. Liigaan oli tavoite ja niin pitää olla vastaisuudessakin. Yleensä suomalaiset joukkueet ja varsinkin yksilöurheilijat lähtevät pelaamaan omaa peliä ja sitten katsotaan mihin se riittää. Jumalauta, se ei kuitenkaan riitä, voittamaan sitä pitää lähteä kuten KooKoo teki. Jos tavoite olisi asetettu neljänteen sijaan niin yleisöä olisi ollut puolet vähemmän ja touhu fanienkin kannalta aneemista. Nyt tavoite ei toteutunut mutta kaikenkaikkiaan kausi oli kunniakas esitys Kouvolan seuralta.

Seuran puuhamiehet, valmentajat ja muut joukkueen jäsenet voivat olla työhönsä tyytyväisiä. Ensi kausi samoilla tavoitteilla voi kaiken muuttaa.

Jussi Untolahti

Ei kommentteja :