torstai 24. maaliskuuta 2011

Uskovaisten rukoilu "parantaa" homouden


Kirkko on ajautumassa todelliseen kriisiin. Kansaa lähtee sen suojista ovet paukkuen vaikka itse kirkko ei teekään juuri mitään. Naispappeuden vastustajat elävät kuitenkin yhä vahvoina kirkon piirissä ja Luther-säätiökin kaivertaa sen uskottavuutta maallikkojen parissa. Nyt sitten vielä tämä nuorten järjestöjen masinoima tietoisku joka kertoo nimettömänä pysyttelevän, ilmeisesti keksityn ”Bi-Annin”, hyvä ettei ”Bin-Ladenin”, parantumisesta homoudesta uskonnon ja rukouksen voimalla. Kristillisen nuortenmedia Nuotan tekemä käsittämätön ja vastenmielinen floppi on kohdistettu täysin vastuuttomasti herkintä ikäänsä eläviin nuoriin. Jokuhan sen saattaa jopa uskoa ja kuka sitten kantaa vastuun mahdollisista ikävistä seurauksista? Se on vapaan yhteiskunnan etu, että homo saa olla. Vastaavasti homoutta ei kenenkään ole pakko hyväksyä mutta ei se mikään sairauskaan ole joten ei sitä millään kirkon fanaatikkojen opeilla myöskään voi parantaa. Homouden takia ei myöskään ketään saa pilkata tai syrjiä. Kaikilla on oikeus elää haluamallaan tavalla lain ja yhteiskunnan hyväksymien normien mukaan.

Hälyttävintä tässä on kuitenkin se että tämän kampanjan pääideologi Mika Falk on kirkon palkkalistoilla. Lisäksi tämän takana ovat järjestöt joille virtaa tukea myös kirkon verovaroista eli jokainen kirkkoon kuuluva tukee tätä, halusi tai ei. Ennen tätä kohua kirkkohallitus myös määräsi syksyllä 2010, että palmusunnuntain jumalanpalveluksessa kerättävä kolehti suunnataan Suomen raamattuopiston nuorisotyöhön. Saapa nähdä vaihtaako kirkko kolehdin kohteen. Tämän kampanjan takana on myös outoa mainetta saanut Luther-säätiö joka toimii Kouvolassakin. Nämä järjestöt toimivat myös monissa seurakunnissa tiiviissä yhteistyössä kirkon kanssa ja niiden toimintaan kuuluvat myös rippikoulut ja muutkin kirkon leirit. Katsokaa nyt hyvät vanhemmat, mihin lapsenne laskette rakentamaan tulevaisuuttaan, ja kenen hoiviin.

Vielä ikävämmäksi tämän jutun tekee se että tässähän on nyt kirkon nuorten oma ”Tuksu-Ilmiö”. Nämä kyvyttömät julkkistyrkyt haluavat väkisin esiin Mika Falkin johdolla. Sopivaa keinoa on varmasti mietitty hartaasti ja näin hienon julkitulon keksimiseen ei mikään mieto kirkkoviini ole riittänyt. Kansa odottaa nyt vesikielellä milloin tulee osa 2 eli ”Bi-Annin paluu” ja osa 3, ”Bi-Annin poika”. Säkkiin verhotun Annin ja jostain löydetyn tarpeeksi yksinkertaisen ”julkun” häitä on sitä ennen jo viikkoja käsitelty alan lehdissä.

Näissä falkkilaissa ”homonparantaja” nuorissa ei todellakaan voi olla kirkon tulevaisuus. Kirkko joutuu heidän takiaan yhä syvenevään talouskriisiin koska verotulot kääntyvät laskuun jäsenten erotessa yhä enenevällä vauhdilla. Omaisuutta on pakko myydä ja toiminta vaikeutuu. Se tässä on hyvä että tullaan lähemmäs sitä oikeaa tilannetta jossa ne maksavat, jotka palveluita käyttävät. Sitä kirkko ei suinkaan halua. Kun kaikki suvaitsevat ja fiksut ihmiset pakenevat kirkosta on edessä myös uusi kauhukuva. Mitäpä jos kirkon piiriin nyt liittyvät kaikki naispappien vihaajat, homojen vastustajat, rotusorron kannattajat ja maahanmuuttajien hyljeksijät. Saattavat sitten tulevat jumalanpalvelukset muuttua aika räväkän oloisiksi bakkanaaleiksi. Saattaa mennä kirkolta myös oikeus kerätä veronsa suoraan jäsenten palkasta. Se olisi kuolinisku kirkolle sen nykyisessä muodossaan.

Ei kuitenkaan niin vakavaa asiaa olekaan ettei siitä voi leikkiä laskea. Mitä jos tämä menisikin toisin. Jos tämä rukoilu kuitenkin vastoin kaikkia herra Falkin ja näiden muitten tunarien odotuksia toimisikin ja parantaisi homouden. Suomessa alkaisi kiivas rukoilun kausi. Kateelliset suomalaiset tuntien siitä ei seuraisi mitään hyvää. Joku rukoilisi oman pojan nopeaa parantumista homoudesta ja samalla varoen kyselisi, josko kyseisen vaivan saisi siirrettyä naapurin leuhkalle häntäheikille. Pomot joutuisivat pahojen rukousten joukkouhreiksi ja äijät anoisivat uusia emäntiä tai ainakin vanhoille muutosta parempaan edes ulkonäön suhteen, huutoakin voisi hiukan vähentää. Poliitikkojen rukouksia en edes uskalla kuvitella ja kirkonmiesten valjuja ”anna meille meidän jokapäiväinen leipämme” rukouksia Luoja ei ehtisi edes kuunnella. Pikkujulkkujen kootut rukoukset saisi toki lukea alan lehdistä. Uusavuttomia varten lipevät rukoushuijarit perustaisivat ”Tonnilla Taivaaseen” rukouskeskuksia joissa hoidetaan homma kuin homma kuntoon tunnissa ja hinta vain 999 € sis.alv ja bonukset päälle.

Leikki sikseen mutta joskus oikein toivon että nämä suurimmat naispappien ja homojen ym. vastustajat saisivat kokea fobiansa tiimoilta jotain omakohtaista. Kuvitelkaa edes semmoista täysin mahdotonta ajatusta että Homo-illan suuri tähti, kaikkien homojen kauhu, kristillisten Päivi Räsänen olisi edes kerran eläissään hairahtunut vaikkapa johonkin Topon jenkkikoripalloilijaan. Uunista olisi pullahtanut musta mukula joka jo hyvin varhain olisi osoittautunut kiivaaksi julkihomoksi. Pojasta olisi myöhemmin tullut maan johtava naispappeuden kannattaja sekä Setan uusi puheenjohtaja. Saattaisi olla Päivilläkin kristilliset arvot muikeassa kriisissä.

Odotan nyt kirkolta rahahanojen sulkemista ja näyttävää kurinpalautusta näille ”Bi-Annin” vastuuttomille keksijöille!

Saa tästä kirjoituksesta loukkaantuakin!

Jussi Untolahti


Ei kommentteja :